Het Grote Oosterhoutse Wij Blijven Thuis Vakantieboek

Wethouder Robin van der Helm reikte eerste vakantieboeken uit

Op vrijdag 3 juli reikte wethouder Robin van der Helm de eerste Oosterhoutse Wij Blijven Thuis vakantieboeken uit aan kinderen van groep 7 van basisschool de Wissel. REACH Brand Storytellers bracht Oosterhoutse ontwerpers, schrijvers en tekenaars bij elkaar die een boek hebben gemaakt waarmee jong en oud zich in de zomervakantie kunnen vermaken in Oosterhout. 

Het vakantieboek voor elke Oosterhouter

Een boek met prachtige verhalen, wandel- en fietstochten, puzzels, rebussen, foto’s en nog veel meer. Een boek om te hebben en te bewaren. Een boek recht uit het hart van Oosterhout, gemaakt met ideeën en bijdragen van Oosterhouters.

Bombast, Mooie Keetje en nog veel meer

Voor wie deze zomer niet op vakantie gaat, is dit boek natuurlijk prachtig. Maar eigenlijk is dit boek een mooi cadeau voor iedereen. Zo kun je thuis aan de slag met de lekkerste recepten van Oosterhoutse restaurants. En de verhalen lezen over Bombast, Mooie Keetje en andere Oosterhoutse verhalen voor kinderen en volwassenen. Ook zijn er veel tips om bijzondere Oosterhoutse plekken te ontdekken. Thuis is het geweldig in Oosterhout. Dat maakt dit boek wel duidelijk.

Voor maar € 4,95 in de Oosterhoutse boekhandels

Het boek telt 80 pagina’s en is voor 4,95 euro vanaf 4 juli verkrijgbaar bij de boekhandels in de binnenstad Het Verboden Rijk, The Readshop en Primera.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.