In het najaar 2020 komt er een speeltuin in het Slotpark

Gemeente wil graag input van kinderen op ontwerpen

In het najaar 2020 komt een speeltuin in het Slotpark

Buiten spelen is gezond en leuk! Daarom zijn er in onze gemeente veel speelplekken voor onze jongste inwoners. Dit najaar komt er ook een speeltuin in het Slotpark! Hier zullen alle kinderen tot en met 12 jaar waaronder natuurlijk ook kinderen met een beperking, fijn kunnen spelen. De gemeente Oosterhout heeft vier ontwerpers gevraagd een ontwerp voor een speeltuin te maken. De ontwerpers moesten hierin rekening houden met de toegankelijkheid, favoriete speelelementen van kinderen en de locatie, het Slotpark. De definitieve keuze voor het model speeltuin wordt door de gemeente beoordeeld op verschillende voorwaarden zoals kwaliteit, prijs en wat de kinderen ervan vinden. Kinderen hebben dus ook een stem in te brengen! 

Jonger dan 13 jaar? Doe mee en vul de enquête in!

De gemeente hoort graag van kinderen jonger dan 13 jaar wat zij leuk en wat zij minder leuk vinden in/van ieder ontwerp. Hiervoor kunnen zij met hulp van vader/moeder een korte enquête invullen op www.oosterhout.nl/spelen 
De enquête staat open tot en met 10 juli 2020 en invullen duurt ongeveer 5 minuten. 

Nadat de gemeente haar keuze heeft gemaakt, start de bouw zo snel mogelijk zodat de kinderen dit najaar al fijn in de speeltuin kunnen spelen.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.