Kunstwerk Mgr. Frencken College onthuld

Vandaag onthulden leerlingen van het Mgr. Frencken College samen met kunstenaar Joep Struyk, Jan Schippers en wethouder Robin van der Helm een kunstwerk voor het vernieuwde Mgr. Frenckencollege. Kunstenaar Joep Struyk uit Den Hout heeft een bestaand kunstwerk van Niel Steenbergen uit de oude gevel van het Mgr. Frencken College verwerkt in het nieuwe kunstwerk. Oud en nieuw gaan hand in hand, net als bij het vernieuwde Mgr. Frencken College. Jan Schippers van de stichting Niel Steenbergen en Oosterhout was daarom ook aanwezig bij de onthulling. Het kunstwerk is een geschenk van het gemeentebestuur aan het vernieuwde Mgr. Frencken College.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.