WK Bodypaint deze week in Oosterhout

Normaliter vindt het WK Face & Bodypaint plaats in Klagenfurt Oostenrijk maar door de coronaperikelen kwam de Oosterhoutse Schminkleverancier Superstar in beeld als WK hotspot voor de Nederlandse deelnemers. Ook de Oosterhoutse Vivi Hopman doet een gooi naar de titel bij de amateurs, al weet ze zelf dat ze verre van kans maakt op de titel.

Op vrijdag 10 juli komen de profs in actie op de Florijnstraat 12 in Oosterhout. U kunt er een kijkje gaan nemen maar dan moet u zich wel van te voren melden via het emailadres info@superstar.nl anders komt u er niet in en vol is vol.
De ORTS mocht er een kijkje nemen en maakte er een reportage.

https://youtu.be/w10qlUPn-44

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.