Oosterhouters winnen 150.000 euro bij Postcode Loterij

“Nu kunnen we op familiebezoek in Peru!”

Vijf bewoners van de Rembrandtlaan in Oosterhout zijn vrijdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 4907 NM is in de junitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
– 50.000 euro (1 winnaars)
– 25.000 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Hans (73) weet wel raad met zijn prijs: “Mijn vrouw komt uit Peru dus we willen graag haar familie daar gaan bezoeken!”

Marianne (67) reageert enthousiast: “We vieren ons 45-jarig jubileum, dus we hebben een groot feest! Daar gaan we zeker wat aan besteden. We willen ook graag reizen als het weer kan.”

Mario (41) is blij verrast: “Geweldig! We willen een dakkapel en de badkamer aanpakken.”

Gaston gaat weer de straat op
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels mag Gaston weer de straat op: “Eindelijk! Het was fantastisch dat de winnaars tijdens het videobellen zo enthousiast reageerden. Maar het is natuurlijk nog veel leuker dat ik nu weer aan de deur mooie prijzen mag gaan uitreiken!” 

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking op de Rembrandtlaan in Oosterhout is op 9 augustuste zien in ‘Eén tegen 50′ bij RTL 4. Het programma start om 20.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.