GO Sharing scooters ook in Oosterhout

Vanaf vandaag kleurt Oosterhout een stuk groener. Met de deelscooters van GO Sharing kun je vanaf €0,23 per minuut jezelf in en om Oosterhout verplaatsen. Hierbij maak je gebruik van de GO Sharing app. Je hebt geen abonnement nodig en betaalt alleen voor de tijd dat je van de scooter gebruik maakt. De dienst is 24/7 te gebruiken door iedereen met een geldig rijbewijs. Touren naar andere steden om hier de deelscooter achter te laten is ook mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een ritje naar Breda.

Ben je op je eindbestemming aangekomen? Check dan in de app waar je de scooter mag stallen. Zorg ervoor dat je je scooter op een veilige manier parkeert, dus bijvoorbeeld niet midden op de stoep!

Bij vragen, opmerkingen of klachten kun je terecht bij de klantenservice van GO Sharing via info@go-sharing.nl of via + 318 59 02 29 01.

2 Comments

  1. Gisterenavond gemeld bij de alarmlijn van GO sharing dat er 2 scooters gedumpt waren in het plantsoen bij een speeltuintje in Oosterhout. Vanmorgen was er nog geen actie ondernomen en heb ik het bij de Politie en de Gemeente Oosterhout gemeld. Dit was op de eerste dag dat GO sharing actiefwas in Oosterhout, een slechte start qua serviceverlening van dit bedrijf.Corné

  2. Alleen een telefoonnummer en emailadres is voldoende om je aan te melden. In de polder tussen Oosterhout en Raamsdonkveer lag er van de week ook een paar dagen eentje

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.