Mantelzorgbon te besteden bij Oosterhoutse ondernemers

Aanvraag indienen tot uiterlijk 31 juli 2020

Mantelzorgbon voor mantelzorgers

Jaarlijks ontvangen Oosterhoutse mantelzorgers de mantelzorgwaardering. Dit jaar krijgen zij als waardering een cadeaubon ter waarde van € 50,-. Deze Mantelzorgbon kunnen de Oosterhoutse mantelzorgers besteden bij Oosterhoutse ondernemers. Mantelzorgers die tenminste drie maanden lang structureel minimaal acht uur per week zorgen voor een Oosterhoutse zorgvrager, kunnen de mantelzorgwaardering tot uiterlijk 31 juli 2020 aanvragen via de website www.mantelzorgbonoosterhout.nl. De cadeaubon wordt in augustus naar hen verstuurd. Mantelzorgers kunnen de bon vervolgens via de website activeren en tot uiterlijk 31 december 2020 besteden bij Oosterhoutse ondernemers.

Wethouder Clèmens Piena: ‘Mantelzorgers staan altijd klaar voor hun familielid, buur of vriend die ondersteuning nodig heeft. We zijn blij dat we op deze manier zowel mantelzorgers als lokale ondernemers een hart onder de riem kunnen steken. Als college hebben we dit idee van de gemeenteraad graag omarmd.’

9 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.