VV Oosterhout zondag selectie start met de voorbereiding

Na een aantal relatief voetbal loze maanden is het eindelijk weer zover.

Vanaf dinsdag 4 augustus starten de zondag 1 en 2 van VV Oosterhout de voorbereiding op seizoen 2020-2021.

Dankzij de diverse versoepelingen kan er voor het eerst in maanden ook weer worden gewerkt met wedstrijd gerelateerde oefenvormen en diverse tactische variantenDieeen voetballer nodig heeft als prikkel om maximaal te presteren.

Dinsdag werken de selecties onder leiding van Jorco de Kok,Stijn Biemans en van Henk Stok de eerste training af in de voorbereiding op het komende seizoen. De training start omstreeks 20:15 uur en vindt plaats op het hoofdveld van sportpark ‘De Contreie’.

Donderdag staat de tweede training van de voorbereiding op het programma, hier gaat onder begeleiding van specialisten van Enforce High-End training & coaching beoordeeld worden hoe het met de basisconditie van de spelers gesteld is.

De eerste oefenwedstrijd voor VV Oosterhout zondag 1 staat op de planning voor donderdag 13 augustus, om 20:15 uur wordt op sportpark ‘De Contreie’ afgetrapt tegen 2e klasser VOAB uit Goirle.

De tweede oefenwedstrijd, wederom op sportpark ‘De Contreie’, staat gepland op zondag 16 augustus, om 12:30 uur wordt dan afgetrapt tegen Roosendaal.

VV Oosterhout zondag 2 speelt op zondag 16 augustus, eveneens om 12:30 uur thuis tegen SV Reeshof.

Zet zondag 16 augustus sowieso in uw agenda, na deze oefenwedstrijden volgt de presentatie van de zondag selectie die omstreeks 15:00 uur op het hoofdveld zal plaatsvinden. Een mooi moment om spelers, sponsoren en supporters met elkaar kennis te laten maken.

Uiteraard zijn de trainingen en wedstrijden toegankelijk voor supporters, de kantine is geopend voor een frisse versnapering of een lekker hapje.

Bezoekers van Sportpark de Contreie worden uiteraard verzocht om zich te houden aan de geldende maatregelen vanuit het RIVM.

De kantine is dusdanig ingericht dat naleving van de regels zeer zeker goed mogelijk is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.