Gemeente sluit woning Oudehove

In opdracht van de burgemeester is een woning aan de Oudenhove voor drie maanden gesloten. Politie Dongemond trof daar namelijk in mei een handelsvoorraad soft- en harddrugs aan. Het ging om amfetamine, GHB, hennep en cannabisolie. Daarnaast werden valse merkkleding, illegale medicijnen en vuurwerk aangetroffen. Ook deze spullen zijn in beslag genomen. De 33-jarige bewoner werd aangehouden in zijn auto. Hier werd nog eens 15gr MDMA aangetroffen.

Burgemeester Mark Buijs tolereert geen drugshandel in Oosterhout: ”Ik sta voor een veilige stad en leefomgeving en indien nodig gebruik ik hiervoor mijn bevoegdheden.”

De politie heeft deze zaak kunnen oplossen dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Denk aan moord, mishandeling, overvallen, drugs, brandstichting, wapen- of mensenhandel. En bovenal, jouw anonimiteit staat hierbij áltijd centraal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.