Wie wordt dé Stadsfotograaf van Oosterhout?

Oosterhout is op zoek naar dé stadsfotograaf van deze mooie stad. In april deed de gemeente daarvoor al een oproep en kon je je aanmelden voor de wedstrijd. Inmiddels hebben 5 genomineerden de laatste foto-opdracht gemaakt. Hun werk wordt van 1 tot 30 september 2020 tentoongesteld in bibliotheek Theek 5.

De expositie wordt op 1 september 2020 om 17.00 uur officieel geopend. Wil je daarbij zijn? Bestel dan je kaartje door een mail te sturen naar stadsfotograaf@inoosterhout.nl. Na de officiële opening is iedereen tussen 2 en 30 september welkom om de eindopdracht van de fotografen te bekijken. En te stemmen (tot en met 27 september 2020) op zijn of haar favoriet! Dit kan je doen in de bibliotheek Theek 5 of online op www.inoosterhout.nl/stadsfotograaf/fotowedstrijd. Op 30 september 2020 maakt de gemeente bekend wie dé stadsfotograaf van Oosterhout is. Meer weten? Kijk op www.inoosterhout.nl/stadsfotograaf

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.