Snuffelweek bij H19

h19 Centrum voor de kunsten zet van maandag 31 augustus t/m zaterdag 5 september zijn deuren wagenwijd open voor iedereen van jong tot oud. Voor wie wil ontdekken waar zijn of haar culturele talenten liggen is er iedere dag een gevarieerd aanbod van gratis activiteiten.

De snuffelweek heeft een groot aanbod van workshops en kennismakingslessen:  Doefabrieken, Musical, Theater, Dans, DJ, Fotografie en muzieklessen. Heel bijzonder is de Meesterlijke Muziek Machine, waarmee 2 professoren kinderen de wonderen van muziek laten beleven. Nieuw dit seizoen is op donderdag de tekenfabriek voor de jeugd en Sketch-Inn voor jongeren en volwassenen. Zoek op de site www.h19.nl naar wat je leuk lijkt om te gaan doen en noteer de dag(en) en tijd(en) in je agenda. Laat je informeren en enthousiast maken door de vakdocenten van H19. Dit kan echt een goede voorbereiding zijn op een jaar lang inspiratie en verbeelding.

Je hoeft je niet op te geven voor deze week, loop ‘s morgens, ‘s middags of
‘s avonds gewoon binnen! Je kunt je na deze kennismaking ook meteen inschrijven voor een cursus naar keuze.
Onze reguliere cursussen starten in de week van 7 september.

De deuren van Heuvel 19 staan voor jullie open.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.