Wie wordt dé Stadsfotograaf van Oosterhout?

Stem op uw favoriet! 

Op initiatief van inwoonster Nora Kruik ging de gemeente Oosterhout op zoek naar een Stadsfotograaf en zette hiervoor een wedstrijd uit. Iedere inwoner die op wat voor manier dan ook verstand heeft van fotograferen mocht hieraan deelnemen. Alle deelnemers moesten vijf afdrukken van hun mooiste foto’s inleveren. Een speciale commissie heeft hieruit vijf genomineerden gekozen: Marco Broos, Jaap Burggraaf, Ank van Raaij, Eva Schweizer en Silvia Struijk. Zij hebben een eindopdracht (foto-opdracht) mee gekregen. Deze foto’s worden tentoongesteld in Theek5 en inwoners kunnen online of in Theek5 stemmen op zijn/haar favoriete fotograaf. De inwoners en de commissie kiezen uit deze genomineerden de uiteindelijke winnaar. 

Expositie en stemmen

De officiële opening van de foto-expositie van de vijf genomineerden vindt plaats op 1 september om 17.00 uur. Hierna kan iedereen de expositie bezoeken tot en met 30 september. Let op! Het stemmen op uw favoriete fotograaf kan tot en met 27 september! Stemmen kan in Theek5 of online op www.inoosterhout.nl/stadsfotograaf/fotowedstrijd

Wilt u de officiële opening op 1 september bijwonen? Stuurt u dan een e-mail onder vermelding van ‘bijwonen opening van expositie Stadsfotograaf’ naar stadsfotograaf@inoosterhout.nl om een kaartje te bemachtigen. 

Bekendmaking winnaar

Op 30 september vindt de bekendmaking van de winnaar van de Stadsfotograaf Oosterhout plaats in Theek5. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Stuurt u dan een e-mail onder vermelding van ‘bijwonen bekendmaking winnaar Stadsfotograaf’ naar stadsfotograaf@inoosterhout.nl voor een toegangskaartje. 

Het aantal kaartjes voor de opening en de bekendmaking is beperkt om een veilige omgeving voor de aanwezigen te kunnen creëren. 

De winnaar van Stadsfotograaf Oosterhout brengt iedere maand Oosterhout op eigen wijze in beeld en zijn/haar foto’s krijgen exposure via de communicatiekanalen van de gemeente Oosterhout. Daarnaast wordt de stadsfotograaf een jaar lang gecoacht door de Commissie Stadsfotograaf Oosterhout. 

Meer informatie

Kijkt u voor meer informatie op www.inoosterhout.nl/stadsfotograaf

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.