Reconstructie rotonde Bromtol

Inloopavond uitvoeringsontwerp en fasering

10 september 2020, 18.00u tot 20.00u, gemeentehuis Oosterhout

Aannemer Den Ouden en de gemeente Oosterhout houden op donderdag 10 september een inloopavond op het gemeentehuis over de reconstructie van de rotonde Bromtol bij Den Hout. Belangstellenden kunnen inlopen tussen 18.00 en 20.00 uur.

In de afgelopen maanden heeft de voorbereiding van het project “ReconstructieBromtol” plaatsgevonden. Op 21 september 2020 gaan de voorbereidende werkzaamheden zoals het rooien van bomen, het verleggen kabels en leidingen en het aanleggen van de tijdelijke situatie naast de bestaande rijbanen en rotonde van start.

U bent van harte welkom om het uitvoeringsontwerp, de fasering, omleidingen en afsluitingen te komen bekijken op 10 september van 18.00u-20.00u op het gemeentehuis te Oosterhout. In samenwerking tussen aannemer Den Ouden Aannemingsbedrijf en de gemeente zijn de afgelopen maanden het uitvoeringsontwerp en de plannen voor faseringen en omleidingen opgesteld. Deze ontwerpen kunt u bekijken en tevens heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. De medewerkers van Den Ouden Aannemingsbedrijf en de gemeente staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

U bent daarom op 10 september 2020, vanaf 18.00u tot 20.00u, in het gemeentehuis te Oosterhout van harte welkom. Vanwege de corona maatregelen zal er geen presentatie worden gehouden maar bent u vrij omzelfstandig de plannen te bekijken. Wij vragen u bij verkoudheidsklachten thuis te blijven, uw handen te wassen en/of te desinfecteren en te allen tijde 1,5 meter afstand te bewaren.

Na de inloopavond worden de plannen tevens geplaatst op www.oosterhout.nl. Via inwoners>openbare ruimte>projecten>Reconstructie rotonde Bromtol.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.