Dronken vriendinnen betrapt op het rijden onder invloed

Een 21-jarige vrouw uit Oosterhout is zaterdagavond in Tilburg betrapt op het rijden onder invloed in een auto. Ze blies 430 ugl en moest haar rijbewijs inleveren. Ze belde een vriendin om haar op te halen. Deze 22-jarige vrouw uit Rijen kwam met haar auto aangereden maar had ook te diep in het glaasje gekeken. Zij blies 225 ugl. Beide vrouwen hebben een proces-verbaal gekregen.

Een agent reed zaterdag 5 september 2020 in zijn herkenbare politie auto omstreeks 23.50 uur over de Conservatoriumlaan. Hij zag dat uit tegengestelde richting een personenauto naderde, een Suzuki, die geen verlichting voerde. Daarachter reed een Fiat. De politieman zag dat de bestuurster van de Fiat met haar groot licht seinde naar de Suzuki kennelijk om te waarschuwen. Hierna deed de bestuurster van de Suzuki inderdaad de verlichting aan. De diender zag dat de Fiat erg slingerde en meerdere malen met de rechterbuitenspiegel de takken raakte van bosschages langs de kant van de weg. De agent besloot middels de verlichte transparant op de Bredaseweg een stopteken te geven waaraan door de automobiliste werd voldaan.

Walm

Uit de auto, waarin twee vrouwen zaten, kwam een sterke alcohollucht. De bestuurster moest blazen. Ze bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ze scoorde 430 ugl en moest vanwege het feit dat ze beginnend bestuurder is haar rijbewijs inleveren. Ze vroeg aan de agent of ze even een vriendin mocht bellen zodat zij opgehaald konden worden. Even later kwam een Suzuki aangereden, waaruit de gebelde vriendin stapte. Deze vrouw stond wankel op haar benen en bleek eveneens onder invloed van alcohol te zijn. Zij blies als beginnend bestuurder 225 ugl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.