VV Oosterhout zaterdag 1 kopje onder tegen Halsteren

September te vroeg om een vuist te maken

Zaterdag 5 september werd een deceptie voor alles en iedereen die de zaterdag 1 van VV Oosterhout een warm hart toedragen. De eerste bekerwedstrijd werd vorige week verloren met 4-2 maar hier waren ‘The Boys’ niet kansloos geweest. Hoe anders was dit vandaag vanaf de eerste minuut had je al in de gaten dit wordt een lastig middagje. De RKSV Halsteren was duidelijk een maatje te groot voor VV Oosterhout, dat weliswaar kampt met blessures en nog vakantievierende spelers, maar toch strijd kun je altijd leveren. Alhoewel toen er eindelijk wat strijd kwam in de 85steminuut floot de tot de 75ste minuut goed leidende scheidsrechter af, reden hij vond het te grimmig worden. 

Zoals gezegd VV Oosterhout had vandaag niet veel in te brengen tegen een betere tegenstander. Halsteren had vorige week moeizaam gewonnen van De Fendert met 3-2 en bij winst vandaag konden ze een mooie stap maken in het verdere bekertoernooi. 

Dat ze wilden winnen was meteen van het begin duidelijk en Remco Droog kreeg een druk middagje voorgeschoteld waarin hij diverse keren de bal uit het net mocht pakken. Halsteren combineerde vlot en VV Oosterhout kon hier niet veel tegenoverstellen op cruciale momenten maakte VV Oosterhout de verkeerde keuzes iets waar Halsteren veel lijper in was. Door in het strafschopgebied van de tegenstander bekeken te passen scoorde de ploeg uit Halsteren viermaal. De vier doelpunten vielen respectievelijk in de 13de, 17de, 45+ en de 62ste minuut en zetten de 0-4 eindstand op het scorebord.

Gelukkig dronken beide teams na de wedstrijd samen nog een, op gepaste afstand coronaproof, drankje!

Volgende week zaterdag wacht de selectie van Ahmet Türkücü weer een sterke tegenstander De Fendert zij wonnen afgelopen zaterdag met 3-1 van Dosko. 

De wedstrijd wordt gespeeld op ‘De Contreie’ aanvang 14.30 uur.

1 Comment

  1. Is het nou echt zo moeilijk om als Oosterhoutse voetbalclub te winnen. Met 55.000 inwoners moet het toch mogelijk zijn in de hoogste amateurklasse hoog te spelen. Dus in de hoogste amateurklasse van Nederland. Al jarenlang prutsen de Oosterhoutse clubs in de lagere regionen. Gewoon zielig om aan te zien.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.