Zaterdag TSC bekert tegen Heerjansdam

De tegenstander van zaterdag  is al geplaatst nu moet TSC nog vol aan de bak.

Heerjansdam is na de overwinningen op Drechtstreek 4-2  en uit bij Oostkapelle 1-3 zeker van plaatsing voor de volgende ronde. TSC  is  na de nederlaag bij Drechtstreek 1-2  en thuiswinst  3-2 op Oostkapelle al best ver maar moet komende week  eigenlijk weer winnen  om  zeker door  te gaan in de bekerstrijd. Nu zal dat zeker niet meevallen tegen 1e klasser zaterdagvoetbal Heerjansdam.  Toch zijn er mogelijkheden. Hun zijn al geplaatst dus met een beetje mazzel iets minder gemotiveerd  en TSC moet nog en speelt thuis . Dus al met al belooft dit al , hoe dan ook een spannende pot te gaan worden. Met nog maar een week te gaan voor de competitie van start gaat is deze strijd voor veel spelers een laatste testcase . Het moment om zich voor de ogen van de trainers in de kijker te spelen en zo een plaats af te dwingen in de selectie.  Voor u als trouwe supporter alle reden om zaterdagmiddag niets te plannen, laat die Tour de France maar schieten. Nee , pak de fiets  en indien nodig een mondkapje en rij maar een richting in . Daar waar de zon zal schijnen , het publiek zal joelen en TSC  gaat winnen . Aan de Warandelaan om 17.00 uur zal de aftrap plaats vinden van deze voor TSC alles beslissende strijd om een plaatsje in de volgende ronde van de bekerstrijd .                  HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.