Heerjansdam speelt TSC uit bekerstrijd

Opnieuw maakt TSC in de laatste minuten grote fouten.

Opnieuw een heel goed spelend TSC vandaag . Tegen  eerste klasser Heerjansdam  werd binnen 10 minuten de openingstreffer al op het scorebord gezet. Maker van deze goal Marnix van der Velden . TSC was zeker de 1e helft weer de bovenliggende partij , jammer dat ze dat niet in doelpunten wisten uit te drukken.  Ryan Snoeren werd al  voor rust gewisseld met een blessure voor hem kwam Jurendel Dorand .  De 2e helft begon zonder Tom Rijvers voor hem kwam  Jonathan Yuya . Nu ging de partij wel meer gelijk op . TSC ging nog meer wisselen, Bas Blokdijk en Naoufal Asrihi verlieten het strijdperk , voor hen kwamen  Hans  Neggers  en Dennis van Bijsterveld  nog in het veld . Uiteindelijk  werd de slotfase misschien nog wel het meest sensationeel zeker voor de neutrale en de Heerjansdam supporters.  Steeds meer ging het er op lijken dat TSC de overwinning over de streep zou gaan trekken. Maar nee hoor net als vorige week lieten ze de tegenstander nog 2 maal scoren in de 87e  minuut de 1-1 en in de 90e minuut zelfs nog de 1-2.  Vorige week had TSC er al 3 gemaakt  en waren die 2 tegentreffers niet fijn maar ook niet beslissend . Vandaag was het eeuwig zonde dat je zo een zekere winst uit handen geeft. Dat in die zelfde slotfase Wouter Kops zichzelf tot 2 maal toe even liet gaan was zeker niet slim . want met 2 maal geel op zak mag je dus eerder gaan douchen.  

TSC is met een 3e plaats op de bekerranglijst gelijk uit gebekerd zoals dat zo mooi heet. Nu moet je die wedstrijden ook meer zien als voorbereiding op de competitie die volgende week gaat starten. Dan zal TSC toch echt de volle 90 minuten bij de les moeten blijven , zeker tegen een ploeg als Rijen die het juist van strijd en inzet over heel de wedstrijd moet hebben. TSC is gewaarschuwd vandaag en vorige week blijf scherp tot de laatste seconde van de wedstrijd. Bij TSC vandaag in het veld  : Bart van den Hoven, Tadhg Bekkers, Wouter Kops,  Paul van Zon, Tim Rubenkamp , Marnix van der Velden, Axel Theuns ,Naoufal Asrihi ,Ryan Snoeren, Tom Rijvers , Bas Blokdijk . Reserve spelers , Berry de Ram ,Loick Smakman , en Bryan van Rijswijk bleven op de bank vandaag .                                          HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.