Inwoner Oosterhout wint één miljoen euro netto met Miljoenenspel

Een inwoner van Oosterhout heeft bij de trekking van het Miljoenenspel van afgelopen zaterdagavond 12 september de hoofdprijs gewonnen van € 1.000.000 euro netto. De kersverse miljonair krijgt het prijzengeld belastingvrij op zijn of haar bankrekening gestort.

Eerste Hulp bij Geluk

“Dat is een leuke verrassing op zaterdagavond als je ontdekt dat je in één klap miljonair bent geworden.” zegt prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren van Nederlandse Loterij. “We feliciteren de winnaar van harte met deze geweldige prijs!”De gelukkige winnaar wordt door Nederlandse Loterij, waar Miljoenenspel onderdeel van is, uitgenodigd voor ‘Eerste Hulp bij Geluk’. Dit bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.

Over Miljoenenspel
Miljoenenspel is een spel van Nederlandse Loterij. In 2019 heeft Nederlandse Loterij € 894,7 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een bedrag van ruim € 173 miljoen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.