Geen film wel prikken in het park

Aanstaande zaterdag is het World Clean up Day. JCI Oosterhout zal dit jaar geen Film in het Park organiseren, maar het Slotpark wel opruimen.

Film in het Park

JCI Oosterhout (voorheen de JuniorKamer Oosterhout) organiseerde vijf jaar op rij de gratis openluchtbioscoop Film in het Park. Hoewel deze voor dit jaar ook weer op de kalender stond, heeft corona helaas dusdanig roet in het eten gegooid dat deze helaas moest worden afgelast. Omdat de junioren het Slotpark een bijzonder warm hart toedragen zullen zij daarom tijdens World Clean Up Day het hele park ontdoen van (zwerf)afval. Het wordt dit jaar dus geen Film in het Park, maar Prikken in het Park!

World Clean Up Day

Op zaterdag 19 september is het niet alleen JCI Oosterhout die een grote schoonmaakactie zal houden. Wereldwijd doen er meer dan 180 landen mee aan dit initiatief. Het doel is het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil. Bedrijven, buurtbewoners, verenigingen kunnen allemaal mee doen. Vorig jaar is er in de 24 tijdzones tussen Nieuw-Zeeland en Hawaii door 20 miljoen vrijwilligers opgeruimd. Een ongekend succes! De (plastic)vervuiling staat wereldwijd hoog op de agenda en dat is helaas nodig; de productie van plastic neemt nog elk jaar toe en daarvan belandt een aanzienlijk deel in onze rivieren en zeeën. Kijk voor meer opruimacties tijdens World Clean Up Day op de link onderaan dit artikel.

JCI Oosterhout iets voor jou?

JCI (Junior Chamber International) is het wereldwijde netwerk voor jonge ondernemende mensen die actief willen bijdragen aan de maatschappij waarbij zelfontplooiing met de slogan “learning by doing” centraal staat. Zo organiseren ze elk jaar onder andere de gratis openlucht bioscoop Film in het Park en de afgelopen twee jaar het evenement FutureTalks. Ben jij tussen de 25 en 40 jaar oud en wil je meer weten over JCI Oosterhout? Ze zijn altijd op zoek naar jonge, ondernemende Oosterhouters! Meld je aan voor de kennismakingsborrel op 1 oktober via info@jcioosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.