Oosterhout wint van Berkdijk

Voor Berkdijk is het sprookje bijna uitIn de avond lijkt alles anders
Dinsdagavond kwart over acht zou de wedstrijd VV Oosterhout – Berkdijk beginnen. De wedstrijd stond oorspronkelijk op 17 september gepland, helaas was de KNVB vergeten De heer Dorsman, scheidsrechter van dienst, te informeren gelukkig was hij snel in zijn auto gesprongen en kon de wedstrijd om half negen alsnog beginnen. Het gebeuren beïnvloedde Andre Dorsman zijn beoordelingsvermogen niet en hij floot een prima partij.
De mannen van Stijn Biemans en Jorco de Kok hadden nog iets recht te zetten na het schamele gelijke spel tegen Blauw Wit’81 uit De Moer.
Dat ze iets recht wilden zetten tegen Berkdijk was van meet af aan duidelijk de vandaag gretig spelende Kennith Kops had in de eerste minuut de 1-0 al op zijn schoen. Grote sta in de weg zou vooral in de eerste helft de 18-jarige Marcel Eggink van Berkdijk blijken te zijn. Al in het eerste kwartier hadden Kennith, Tom Kolkert, Diae Abjij en Mitchell de Rooij VV Oosterhout op een voorsprong kunnen zetten dankzij Eggink lukte dit niet. Berkdijk kon hier een schamel schot van Matthy Laros tegenoverstellen hier stond Jimmy Baahr echter op zijn plek. Berkdijk kwam in de eerste helft nog een paar keer bij Jimmy in de buurt in de tweede helft kreeg hij slechts een paar terugspeelballen te verwerken.
In de 21ste minuut ging Diae goed door op links in de 16-meter werd hij door Roy Rombouts onreglementair ten val gebracht. Dorsman wees naar de stip en Kennith schoot de strafschop onberispelijk binnen 1-0. Dit was ook de ruststand.
Het begin van de tweede helft was een voortzetting van de eerste volop kansen maar geen doelpunten wel zag het talrijke publiek een paar mooi uitgespeelde acties van met name Tom en Mitchell (Mitchell combineert sprinten en turbodiesel ineen). In de 56ste minuut wisselde het trainersduo Soufian Asrih, die na zijn blessure een goede start kende, voor Wesley Stadhouders die prima inviel. Bij Berkdijk gingen Lorenzo van Boxtel en Youri Bergmans naar de kant voor Merlijn Nederlof en Justin Netten in de spelopvatting van Berkdijk veranderde deze wissels niets het bleef tegenhouden van VV Oosterhout. Dit lukte tot de 70ste minuut toen Tom een assist van Mitchell goed controleerde en snoeihard in de touwen joeg 2-0. Een paar minuten later was Mitchell er als de kippen bij om een afgeslagen bal van Kennith in het doel te werken 3-0. Nauwelijks een minuut later kopte Tom op aangeven van Mitchell de 4-0 binnen.
In de 77ste minuut vervingen Ian van Strien, Dennis van Munster en Emiel van Pelt Matthew Coenraadts, Diae en Kennith. Door deze wissels kwam er weer meer snelheid in het spel gescoord werd er echter niet meer. Al liet Ian in de 80ste minuut zien waartoe hij in staat is zijn crosspass landde precies op het hoofd van de kleinste man van het veld Mitchell zijn kopbal was een prooi voor Eggink. Eindstand 4-0 en door in het districts bekertoernooi.
Foto’s van deze lichtwedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/1339/vv-oosterhout—berkdijk/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.