Wie helpt VV Oosterhout verder groeien?

Helpen op een van de landmarks van Oosterhout is tof

Het gaat de goede kant op, op Sportpark De Contreie!

VV Oosterhout zit in de lift, getuige het feit dat er nog wekelijks nieuwe leden zich aanmelden bij de vereniging.

Inmiddels heeft de vereniging een bloeiende JO7 tak met ruim 30 sportende kinderen van 5&6 jaar een florerende meiden afdeling met een goedgevulde 

MO13, MO15 en MO19 en uiteraard vele andere leeftijdsjaren met volop sportende kinderen en jongvolwassenen.

De vereniging is zeer content met deze groei maar wil graag de organisatie versterken om deze groei in goede banen te leiden en daarna proberen om verantwoord verder te groeien.

Deze groei zit hem in aantallen leden, maar zeker ook in de cultuur en sfeer van de vereniging en het niveau waarop de vereniging actief is.

Daarbij wil de vereniging graag aanvoelen als een tweede huis voor haar leden en een warm bad voor de andere bezoekers van het Sportpark.

Kortom een vereniging van de leden en zeker ook voor haar leden.

Om dit alles op verantwoordde wijze te kunnen faciliteren is VV Oosterhout afhankelijk van vrijwilligers die met enkele uren in de week of maand op reguliere basis de vereniging willen helpen.

De vereniging is per direct op zoek naar een trainer voor de 19-2 (actief in de 2e klasse) die dit leuke, talentvolle team wil ontwikkelen als team en dit tijdens trainingen en op wedstrijddagen verder wil ontwikkelen! Vanwege groei binnen de JO7 is de vereniging eveneens op zoek naar enthousiaste trainers die deze kinderen met plezier willen leren voetballen. 

Heb jij interesse om een van deze functies op te pakken binnen de vereniging? Neem dan contact op met jeugd@vvoosterhout.nl!

Vanzelfsprekend wil de vereniging de rest van de organisatie ook graag versterken, zodat er verantwoord verder gegroeid kan worden en de bovengenoemde sfeer blijvend gecreëerd kan worden.

Daarom zoekt VV Oosterhout versterking in diverse commissies, denk aan terreinbeheer, scheidsrechters, bar commissie, activiteitencommissie, technische commissie, schoonmaak commissie, kortom binnen de groeiende vereniging is altijd wel wat te doen. 

Ben jij diegene die er mede voor gaat zorgen dat VV Oosterhout al haar ambities waar kan gaan maken? Neem dan vandaag nog contact op met de vereniging via bestuur@vvoosterhout.nl

Je zit dan deze week nog aan tafel om samen te gaan bekijken hoe we elkaar kunnen gaan versterken.

Tot ziens bij VV Oosterhout, op Sportpark De Contreie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.