TSC vergeet te scoren 0-0 tegen Rijen

Opnieuw rood bij TSC en toch met 11 man op het veld blijven .

TSC had zich vandaag best wat beter mogen belonen, thuis tegen Rijen.  Over de gehele wedstrijd bekeken was TSC de bovenliggende partij met de meeste en beste kansen. Toch blijft het altijd gevaarlijk zolang die 0-0 op het scorebord staat .  De eerste  20 minuten waren echt voor de blauw witten schoten van Tim Rubenkamp , een kopbal van Bas Blokdijk hadden beter lot verdiend. Dan in de 20e minuut wat lang treuzelen van TSC doelman Bart van den Hoven. Zijn uittrap werd haast binnen gewerkt door de Rijen spits die goed stoorde.  Even later geel voor Bas Blokdijk die binnen de 16 werd aangetikt maar de scheidsrechter vond het een  swalbe  . Ook een verdediger van Rijen liep tegen geel op nadat hij Tom Rijvers wel heel hard aanviel.  De vrije trap genomen door Ryan Snoeren was recht op de doelman . Dan maar na de rust orde op zaken stellen. Ryan Snoeren was er dicht bij maar zijn inzet ging voorlangs.  Even later foutief uitverdedigen van Wouter Kops die zijn foutje zelf corrigeerde maar wat hem wel geel op leverde. Bij TSC kwamen Joury den Boogert en  Jurendel Dorand voor Ryan Snoeren en Wouter Kops in het veld.  Een lobbal van Tim Rubenkamp ging rakelings over.  In de 79e minuut was TSC nog het dichtst bij een doelpunt. Tom Rijvers schoot vol op de lat en in de rebound werd de bal met kunst en vliegwerk door een Rijen verdediger van de doellijn gehaald. De bal wilde er maar niet in . En van alle  4 twijfelgevallen binnen de 16  had de bal zeker op de stip gemogen na een grove overtreding op Tom Rijvers.  Toen TSC in blessuretijd nog steeds snel naar voren wilde werd de bal bij de TSC dug-out door de reeds gewisselde Ryan Snoeren snel in het spel terug gebracht. De scheidsrechter gaf hem daarvoor geel , Wouter Kops die ook reeds gewisseld was en met geel op zak naast hem zat gaf dom genoeg ook nog commentaar. Ook hij kreeg geel zijn 2e , dus rood . Nu dus voor hem 2 weken op rij rood en wat schiet je er mee op ? Vorig seizoen verloor TSC  nog thuis van Rijen vandaag had er dus echt meer in gezeten ondanks het feit dat ook TSC nog niet echt goed speelde. Volgende week uit naar Cluzona waar weer een pittige tegenstander wacht.  Opstelling TSC  : Bart van den Hoven, Loick Smakman , Paul van Zon , Wouter Kops, Axel Theuns , Marnix van der Velden , Tim Rubenkamp , Tadhg Bekkers , Bas Blokdijk , Ryan Snoeren  , Tom Rijvers. HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.