Onderuit op je eigen sportpark doet zeer

Op fysiek en enthousiasme verslagen worden geeft te denken

Na het debacle vorige week in Gilze ging VV Oosterhout vandaag opnieuw onderuit nu tegen een ploeg die vorig jaar nog 4de klasse speelde en door het overstappen van verenigingen van de zondag naar de zaterdagcompetitie in de derde klasse B terechtgekomen. Welke club? Natuurlijk VV Waspik uit het gelijknamige dorp.

Net als vorige week was VV Oosterhout vooral weer tegen zichzelf aan het voetballen volop inzet maar de beslissende pas net niet goed. Niet dat VV Waspik het betere van het spel had maar ze waren wel fanatieker en hadden vanaf de aftrap de wil om te winnen dit lieten ze duidelijk merken. Pas nadat VV Oosterhout op achterstand was gekomen ging de ploeg wat opportunistischer spelen en kregen ze zowaar wat goede kansen maar de bal wilde er niet in en na de blessuretijd stonden ze terecht met lege handen verloren van een fanatiekere tegenstander uit Waspik.

De wedstrijd was al een kwartier onderweg toen Sofyan Asrihhet eerste schot tussen de palen van VV Waspik schoot Reinoud Zijlmans stond op zijn plaats om het schot te pakken. In de 23steminuut een kans voor Sofyan hij wilde de bal over Reinoud Zijlmans lobben waar hij de mogelijkheid had om nog een paar stappen te doen en zo te scoren, nu ging de bal over. In de 35steminuut een uitgespeelde kans van VV Waspik Coen Roksnoer werd in de ruimte aangespeeld en gelukkig voor VV Oosterhout stond Jimmy Baahr op zijn post om de bal te stoppen. Even later een mooie pass van Wesley Stadhouders de hardwerkende Tom Kolkert kon er jammer genoeg voor VV Oosterhout net niet bij.

In de rust wisselde het trainersduo Kennith Kops voor Dennis van Munster die met zijn snelheid de verdedigers wat meer werk moest bezorgen.

In de 53ste minuut was het VV Waspik dat verdiend op voorsprong kwam een splijtende pass bereikt Coen Roksnoer en deze liet Jimmy kansloos.

Bij VV Waspik werd Luuk Molenschot gewisseld voor Jan Langermans zijn enige actie was doorgaan op Jimmy en hem blesseren. Deze grove actie bleef ver der voor hem onbestraft.

In het verloop van de wedstrijd kregen verschillende Oosterhouters nog kansen om de gelijkmaker te scoren maar de bal wilde er niet in en over de volle 90 minuten was VV Waspik de terechte winnaar.

Volgende week de uitwedstrijd naar het Ruiterpad in Den Hout en reken maar dat Irene’58 bloed ruikt want wat is er leuker dan winnen van je buurman. Hopelijk weten Jorco de Kok en Stijn Biemans de spelers zo te motiveren dat de punten meegaan naar de stad en niet achterblijven op het platteland, we zullen zien. Zolang er een paar belangrijke spelers in de ziekenboeg blijven zitten, blijft het billenknijpen voor alles en iedereen die VV Oosterhout een warm hart toedragen. De die hards die naar de wedstrijd komen let op de aanvang is 14:00 uur.

Foto’s van deze wedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/1343/vv-oosterhout—vv-waspik/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.