TSC heer en meester bij Cluzona 1-1

Toch jammer dat de beloning dan maar 1 punt oplevert.

Vandaag ging TSC dan spelen in de Wouwse Plantage tegen de club zonder naam oftewel Cluzona. Je mag in dat gebied over komen maar blijf weg uit duistere containers zou ik zeggen. Wel die had TSC vandaag niet nodig. Geen enkel moment heeft TSC zich hoeven te verstoppen. Ze speelde  de beste wedstrijd van dit prille seizoen tot nu toe en daar reken ik dan ook de oefen – en beker wedstrijden bij.  Van begin af aan werd  Cluzona terug gedrongen in het eigen strafschop gebied. TSC sterke spits Tom Rijvers werd al binnen 10 minuten neer gehaald binnen de 16 . Toen dat 5 minuten later nogmaals gebeurde kon de uitblinkende scheidsrechter van vandaag niet anders dan de bal op de stip te leggen. Voor Ryan Snoeren een buitenkansje om de score te openen 0-1 wat hij heel bekwaam deed. Grote uitblinkers vandaag op het TSC middenveld  Axel Theuns en Marnix van der velden  die daarmee het gehele team op sleeptouw namen. Helaas voor TSC  viel centrale verdediger Paul van Zon in de 40e minuut geblesseerd uit.  Zijn vervanger Steven Bliemer. Trainer Ad Looymans  moest daardoor wat omzettingen doen die echter goed gingen uit pakken. Na de rust kwam Cluzona zeker het eerste half uur wat sterker terug . Dat resulteerde uiteindelijk wel tot de gelijkmaker, werkelijk een prachtige goal 1- 1 waar TSC niet op gerekend had. TSC doelman Bart van den Hoven was kansloos bij deze goal. Bij TSC kwamen Joury den Boogert en Yonathan Yuya nog voor Bas Blokdijk en Ryan Snoeren en ondanks fel aandringen van TSC werd er helaas niet meer gescoord. TSC kreeg met dit gelijke spel duidelijk te weinig maar het vertoonde spel geeft heel veel vertrouwen voor de toekomst. Na de 1-1 vorig seizoen uit bij Cluzona bleef ook vandaag de eindstand daar op steken.  TSC ontvangt zondag het veel scorende VOAB , die hebben in 2 wedstrijden maar liefst 9 maal weten te scoren. De achterhoede van TSC is dus gewaarschuwd. Opstelling TSC : Bart van den Hoven , Paul van Zon, Loick Smakman,Tadhg Bekkers, Marnix van der Velden, Tim Rubenkamp, Bas Blokdijk , Ryan Snoeren , Tom Rijvers , Jurendel Dorand en Axel Theuns .                                                                             HJ.

2 Comments

  1. Ten 1e werd niet in Wouwse Plantage gespeeld maar in Wouw, 5 km verderop aan de andere kant van de snelweg, zoals Gilze en Rijen. En ten 2e was de remise terecht. Beiden wisten niet te overtuigen. Uitblinker was idd de scheids, zegt genoeg.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.