Ontwerpwedstrijd voor het enige echte Kaaiendonkse jaarembleem van 2021

Doe mee aan deze nieuwe ontwerpwedstrijd en laat jouw creatie alle Kaaiendonksepakskes verfraaien.

De laatste jaren versieren steeds meer Kaaiendonkers hun pak met carnavalsemblemen in alle soorten en maten. Het Kaaiendonkse jaarembleem, voorzien van het motto en jaartal, wint de laatste jaren ook meer en meer aan populariteit. Reden voor OCS De Smulnarren, om ook in deze bijzondere tijden, het jaarembleem gewoon uit te brengen. Een musthave voor de echte carnavalsvierder dit jaar maak je zelfs kans om je eigen ontwerp in heel Kaaiendonk terug te zien. OCS De Smulnarren organiseert namelijk een heuse ontwerpwedstrijd voor het jaarembleem van 2021.

Hoe doe ik mee? Richtlijnen waaraan je ontwerp dient te voldoen

Wie kans wil maken om de ontwerper van het Kaaiendonkse jaarembleem van 2021 te worden, dient een ontwerp te maken dat aan de volgende richtlijnen voldoet:❖ Een ontwerp als tekening in de juiste kleur met een formaat van 11cm x 8 cm;❖ Het ontwerp bevat ten minste het motto van 2021: “Tis ne klassieker!” en het jaartal;❖ De tekening wordt bij voorkeur digitaal in eps- of jpeg-formaat op 300 DPI ingestuurd.

Per ontwerper mogen maximaal 3 ontwerpen worden ingestuurd. Belangrijk om bij de inzending te vermelden zijn: Naam, adres (incl. woonplaats) en telefoonnummer.

Inzendingen kunnen uiterlijk voor 20 oktober a.s. verzonden worden naar pr@smulnarren.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.