Cultuurnacht Oosterhout beleeft vierde editie

Wanneer alles anders is, dan beweegt cultuur mee en zo gaat het al eeuwen. Afgelopen maanden hebben we allemaal onze weg moeten vinden en keuzes moeten maken in deze snel veranderde wereldCultuurnacht Oosterhoutheeft alles op alles gezet om te zien wat er wél kan. In goede samenwerking met gemeente Oosterhout zijn ze tot een coronaproof Cultuurnacht gekomen met tien belevenissen.

Dit jaar mag je als bezoeker jouw eigen weg vinden. Wandelen, rijden, slenteren, kuieren of karren. Op verschillende locaties wacht je een beleving waarvan je er op zaterdag 24 oktober tussen 20.00 uur en 24.00 uur vijf bezoekt. Geen verplaatsing in groepen deze editie, jij vindt jouw eigen weg. Jouw voordeel? Je maakt je eigen keus. Verkeerde keuzes bestaan niet op deze avond.

Thema Anoniem
Bedekte monden verbergen de lach, een indruk zonder handdruk, ontmoeten zonder omhelzen. Maar we zien en we horen! We ruiken en ervaren! We zetten onze zintuigen op scherp in een nacht vol belevenissen. Een traktatie die zal ontspannen terwijl je door Oosterhoutse ogen kijkt naar de ziel van ons mooie culturele veld.

Waarnemen doe je alleen, beleven doe je samen
De kaartverkoop voor de Cultuurnacht start op woensdag 30 september. Op 10 locaties kun je ondergedompeld in ons programma en daar kun je er vijf van uitkiezen op de website. Voor elke ronde is er op elke locatie plaats voor maximaal 25 personen. Helemaal Coronaproof dus!

Tickets zijn enkel online te koop voor €16,50 (inclpauzedrankje) op www.cultuurnachtoosterhout.nl. Is online echt een probleem voor je? Neem dan even contact op met De Schelleboom. Of mail naar info@cultuurnachtoosterhout.nl. Wegens registratieplicht omtrent de coronamaatregelen is er een maximum van 2 kaarten per reservering.

Genieten is niet afhankelijk van waar je heen moet!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.