TSC – VOAB 2-2 opnieuw gelijkspel

Ongeslagen is prima maar 3 uit 3 is te weinig !

Vandaag kwam de ploeg uit Goirle op bezoek. De gasten hadden al in 2 wedstrijden 9 maal gescoord dus dat zou oppassen worden. Helaas net zoals overal , werd deze partij zonder publiek gespeeld , voor TSC een grote aderlating omdat er doorgaans bij thuiswedstrijden toch behoorlijk wat supporters zijn. TSC begon  opnieuw weer  fel aan de wedstrijd met een hoog bal tempo. VOAB werd daardoor verrast en had heel veel mazzel dat Bas Blokdijk in de 8eminuut zijn inzet op de doellijn gekeerd zag worden . Ryan Snoeren had in deze aanval wel het grootste aandeel.  Pas na 25 minuten spelen kwam VOAB er echt uit en gelijk ook dodelijk voor TSC. Een schuiver onder TSC doelman Bart van den Hoven door en 0-1 op het scorebord. In principe op dat moment tegen de verhouding in . Beide teams gingen met deze gelijke stand de thee op zoeken. Na de rust werd het allemaal veel aantrekkelijker. Nu ging VOAB meer gelijk op met TSC en wat meer in de aanval. In de 57e minuut was het aanvoerder en een van de uitblinkers Marnix van der Velden die Axel Theuns op rechts in stelling bracht . De inzet van Axel leverde TSC de dik verdiende gelijkmaker op 1-1. Helaas had TSC daar maar 10 minuten plezier van . Een hoge bal waar de toch lange Loick Smakman net niet bij kon  waardoor de rechterspits van VOAB de bal mee kon nemen naar de achterlijn. Diens voorzet werd puntgaaf boven in het net geschoten 1-2.  Nu moest TSC wel komen met alle risico’s van dien. Jonathan  Yuya  kwam voor Bas Blokdijk en Gire Yeswindum voor Jurendel Dorand. Deze wisseling door trainer Ad Looymans had succes. In de 85e minuut een overtreding binnen de 16 waar TSC terecht een stafschop werd toegekend. Ryan Snoeren schoot deze loeihard en heel zuiver onhoudbaar binnen 2-2.  Met nog 2 minuten te gaan een scrimmage voor het VOAB doel, helemaal niemand meer voor de goal kreeg Jonathan Yuya de bal . Hij schoot te snel en wat onbehouwen de bal naast het geheel lege doel. Zelden heb ik zo’n misser gezien. Hij was er zelf misschien nog wel het meest door ontdaan. Want in zijn eerst volgende actie haalde uit boosheid zijn dirkte tegenstander van achter onderuit. Rood  was zijn beloning. Berry de Ram kwam nog voor de licht geblesseerde Tom Rijvers  maar de scheidsrechter trok amper tijd bij zodat de 2-2 tevens de eindstand werd. Gezien de kansen had TSC meer verdiend  , langs de andere kant blijven we ongeslagen . Opstelling TSC : Bart van den Hoven, Loick Smakman, Wouter Kops , Tadhg Bekkers , Jurendel Dorand , Marnix van der Velden , Tim Rubenkamp , Ryan Snoeren , Axel Theuns  , Tom Rijvers , Bas Blokdijk .               HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.