Bezoek de Sint in Oosterhout

Op 14 november komt De Sint in Nederland aan. Vanwege de COVID-19 kunnen Sint en zijn Roetveegpieten dit jaar geen bezoekjes brengen bij kinderen thuis. Om toch zoveel mogelijk kinderen te zien heeft de Sint een oplossing bedacht. Samen met zijn Pieten nodigt hij jullie uit om bij hem op bezoek te komen op één van de unieke locaties van Sinterklaas!

Benieuwd waar de Sint verblijft als hij in Oosterhout is? Bezoek hem in zijn stamkroeg (Café Oud Brabant), zijn theater (Theater de Schelleboom), het Speelgoedmuseum, zijn huiskamers (in Den Hout en Oosteind) of op zijn boerderij (het MEK). Wil je alleen de Roetveegpieten ontmoeten? Die vind je in de Pietenschool (Sporthal Markant)! In totaal zijn er 8 locaties waar je de Sint en zijn Roetveegpieten kunt ontmoeten in de Sinterklaastijd.

Een bezoek bij de Sint kun je boeken via www.sintinoosterhout.nl/boeken. Een bezoek duurt 15 minuten. In deze tijd kan de Sint ongeveer 3 kinderen de gewenste aandacht geven. Wanneer een bezoek van 30 minuten wenselijk is kunnen er twee bezoeken achter elkaar geboekt worden. 

In verband met de maatregelen vragen we iedereen om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Deze zijn te vinden op de website van het RIVM. In verband met COVID-19 ontvangt de Sint dit jaar maximaal 3 volwassenen en 5 kinderen per bezoek. Wil je een bezoek bij de Sint boeken? Bekijk zijn agenda en boek via www.sintinoosterhout.nl/boeken

Digitaal bericht van de Sint

Wil je in deze tijd geen risico lopen, maar toch de Sint op bezoek? Dit kan ook digitaal! Lever een tekstje in en de Sint maakt een gepersonaliseerde digitale boodschap voor kinderen, (groot)ouders of medewerkers. Met deze input maakt de Sint een filmpje van ongeveer 2 à 3 minuten. Wil je een digitaal bericht van de Sint ontvangen? Regel het via www.sintinoosterhout.nl/boeken. Heb je specifieke wensen? Kijk dan op www.sintinoosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.