Herdenking overleden kinderen

Op 2 november a.s. wordt in het Uitvaartcentrum Leijsenakkers de jaarlijkse herdenking voor doodgeboren en jong overleden kinderengehouden. Iedereen, die in het verleden of recentelijk een kind heeft verloren, is van harte welkom. De herdenking staat open voor iedereen, ongeacht (geloofs)overtuiging. Het adres is Veerseweg 40 te Oosterhout.

In verband met het coronavirus en de beperkte ruimte in de aula is er dit jaar niet één bijeenkomst, maar enkele korte herdenkingen met een maximum aantal personen per keer. Daarom is het noodzakelijk dat belangstellenden zich vooraf per email opgeven. De herdenkingen vinden plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. Degenen die zich hebben opgegeven ontvangen tijdig een email op welke tijd ze worden verwacht.

Aan de herdenking werken mee: predikant Tom Rijken, dichter Tim Stoop en muzikante Paulien Ongering. Na de herdenking lopen de aanwezigen naar het kindermonument op gedenkpark Leijsenakkersom daar een zelf meegebrachte bloem neer te leggen.                                                        

Aanmelden bij Annie Verlaan, info@leijsenakkers.nl

Bijgevoegd: foto van het kindermonument van de hand van Joep Struyk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.