Minder parkeerautomaten

In het centrum van Oosterhout wordt over vijf weken een aantal onrendabele parkeerautomaten verwijderd. In totaal verdwijnen er dertien automaten en worden er zes verplaatst. Op die plekken verandert het parkeerregime. In de Van Liedekerkestraat, de Kloosterstraat en De Burcht wordt betaald parkeren omgezet naar vergunninghoudersparkeren; In de Gasstraat (5 betaalde parkeervakken) is voortaan een dagkaart toegestaan; in twee parkeervakken aan de Leijsenhoek/Mathildastraat wordt een parkeerduurbeperking van maximaal één uur ingesteld.

Het besluit om het aantal parkeerautomaten terug te brengen is al in mei 2020 genomen door de gemeenteraad. Het college heeft nu het aanwijzingsbesluit genomen, waardoor het beleid geëffectueerd wordt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.