PLUSvoetbal VV Oosterhout klaar voor de komende jaren!

Fijn dat er oog is voor kinderen die dit dubbel en dwars verdienen

Dankzij een geweldige bijdrage van de Zwaluwen jeugdactie (www.zwaluwenjeugdactie.nl) is het PLUSteam van VV Oosterhout klaar voor de toekomst.

Afgelopen vrijdag heeft Betty Schele van deze stichting een fantastisch bedrag van Euro 5000,- overhandigd aan het PLUSvoetbal van VV Oosterhout.

Namens het bestuur mocht penningmeester Minet Verlaat samen met de begeleiders en aanwezige sporters van het PLUSvoetbaldeze cheque in ontvangst nemen.

Tijdens de uitreiking lieten begeleiding en kinderen zeer duidelijk merken dat ze zielsgelukkig zijn met deze enorme impuls!

Daarna deden de aanwezige ouders (dat is gelukkig toegestaan bij deze sportende groep kinderen) dat nog eens dunnetjes over op de tribune.

Het PLUSvoetbal binnen VV Oosterhout zorgt ervoor dat kinderen met autisme van 5 tot en met 18 jaar heerlijk kunnen ontspannen door middel van voetbal.

Deze kinderen (inmiddels met ruim 20 actieve spelers) kunnen in een vertrouwde veilige omgeving, zonder bijzondere prikkels heerlijk samen voetballen.

Elke vrijdag avond van 18:00 uur tot 19:00 is Sportpark De Contreie exclusief ter beschikking van deze groep met sportende kinderen en hun duidelijk herkenbare, vaste begeleiding. Zeer belangrijk voor de ontwikkeling van deze kinderen!

Met de verstrekte subsidie kan het PLUSvoetbal enorme stappen voorwaarts maken, zo kan VV Oosterhout trainers opleiden, extra benodigde specialistische materialen aanschaffen, en diverse bijeenkomsten organiseren. Deze bijeenkomsten uiteraard op het moment dat dit weer veilig te organiseren valt.

Met de bijeenkomsten wil men inzicht geven in Autisme en laten zien wat PLUSvoetbal van VV Oosterhout kan betekenen voor kinderen met Autisme en hun ouders.

Door middel van deze enorme impuls vanuit de Zwaluwen jeugdactie kunnen ze hun ambities verder vormgeven en het PLUSvoetbal verder laten groeien zonder dat dit ten koste gaatvan de veilige omgeving en de kwaliteit van de begeleiding.

Interesse in een kennismaking met het plus voetbal van VV Oosterhout? Bekijk de site via https://www.vvoosterhout.nl/752/plusvoetbal/

Nogmaals wil VV Oosterhout de stichting Zwaluwen jeugdactie bedanken voor hun genereuze bijdrage aan de verdere ontwikkelingen van ons PLUSvoetbal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.