De Kletspet – Vragen over Trump en de Amerikaanse verkiezingen

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FV49VV_yuEM&w=580&h=385]

Kletspet 14 – jaargang 6 met deze week de volgende vragen: 1. Donald Trump is nu bijna vier jaar president van de Verenigde Staten. Hoe heeft hij het volgens …

2 Comments

  1. Ben verbaasd dat het alleen over Donald Trump gaat. Ik ben op vrijdag 23 oktober 2020 buiten geïnterviewd door Orts bij een winkelcentrum in de loop van de middag met vragen over de 1,5m. afstand e.d. in verband met Corona. Ook hoe dat voelt ten opzichte van mijn kinderen en dergelijke. Het was een cameraman met een “juf”? en kinderen. De jongen die de vragen mocht stellen had een jack aan met de Amerikaanse vlag en werd af en toe geholpen met een vraag stellen door de twee volwassenen. Een van mijn 2 dochters heeft er zelfs een opname van gemaakt met haar telefoon. In het begin werd zelfs gezegd dat het van de Orts was en gevraagd of ze me mochten interviewen en of ze het uit mochten zenden. Zelf had ik een rode jas aan en het was buiten. Aangezien de Kletspet blijkbaar op maandagen wordt uitgezonden zou dit op 26 oktober jl. geweest moeten zijn. Zelf was ik een dagje in Oosterhout, won niet in de buurt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.