11e vd 11e digitaal met bingo en verkiezing Kies je Klassieker

Kaaiendonk gaat de Ellufde van de Ellufde  massaal thuis vieren. Het coronavirus blijkt niet bestand tegen het carnavalsvirus. Kaaiendonkers hebben in grote getale de bingokaarten gekocht voor de Kaaiendonkse Elf Elf Bingo, waaronder de 111 beschikbare goodiebags. De Bingo start om 20:00u maar 4 minuten voorafgaande aan de Bingo wordt door Prins Mienus op TV het nieuwe carnavalsinsigne onthult.

Gedurende 2 bingo rondes zijn prachtige prijzen te verdienen, die je niet wilt missen. Meedoen? Voor slechts € 2,50 koop je een bingokaart bij de alle Jumbo’s in Oosterhout ( dit kan tot 18.00 uur op 11 11 en op is op). Hiermee heb je niet alleen een superleuke avond, maar steun je ook nog eens de Kaaiendonke Ondernemers. De opbrengt van de bingo zal namelijk grotendeels ten bate van hen komen. De presentatie is in handen van Ramon Boers en Pim Haarbosch. Om 22:00u is de Bingo weer ten einde.

Vanaf 11:11u opent KRTS Radio de programmering met enkele Carnavalsdeuntjes en is de start van de verkiezing van de Top 11 van de Klassieke Kaaiendonkse Carnavalsliedjes (liedjes zijn te zien op onze website bij Kies je Klassieker) om na het nieuws van 12:00u plaats te maken voor het programma Kaaiendonk Vandaag.

Op TV zal vanaf 13:00u de presentatie van 30 Klassieke Kaaiendonkse Carnavalsliedjes plaatsvinden. U kunt dan uw favoriete Top 3 insturen naar krts@orts.nl. Met carnaval zal dan de Klassieke Top 11 worden gepresenteerd bij de ORTS. Na 15:00u zullen verkorte versies te horen zijn van alle liedjes. Op de website van de ORTS kunt u onder kop “Kies je Klassieker” ook nog terugluisteren en uw keuze bepalen.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.