Oosterhouts Floralia Park te zien bij BinnensteBuiten op NPO 2

Ze hadden het al een keer laten weten op hun Social Media; dat ze een leuk nieuwtje hadden. Maar het nog niet konden verklappen. 

Maar nu mag het hoge woord eruit!:Floralia Park komt op nationale televisie!

Afgelopen vrijdag 6 november ontvingen de mensen van Floralia Park  in de prachtige tuin een cameraploeg van het KRO-NCRV Tuin- en Lifestyleprogramma BinnensteBuiten.

In het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten wordt de kijker dagelijks, op televisie én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis Huis en Interieur, Tuin en Natuur en Eten en Drinken. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op NPO 2 om 18.45 uur en op zaterdag is er een weekendeditie om 18.45 uur.

De ploeg heeft die dag ruim de tijd genomen om opnames te maken in het Floralia Park. Onder leiding van de regisseur zijn de héle dag opnamen gemaakt in en om het Floralia park. 

Floralia Park, dat er door de inzet van vrijwilligers uitziet om door een ringetje te halen, werd afgelopen zomer per toeval ontdekt door een redactrice van het televisieprogramma. Zij was verrast door het prachtige park dat een beetje verscholen ligt tussen de beneluxweg en de snelweg A27. Ook het verhaal achter het Floralia Park sprak enorm aan.

Mark Graveleyn en vooral vrijwilliger Hans Stadhouders hebben de tv ploeg de meest bijzondere en mooie plekjes van de tuin laten zien. 

De leden van de Tv-ploeg, die toch echt wel wat gewend zijn, lieten doorschemeren best een beetje onder de indruk te zijn van de plek, de staat van het tuinonderhoud, de diversiteit en het feit dat dit allemaal gerealiseerd én onderhouden wordt door vrijwilligers.

Wanneer het item van Floralia Park uitgezonden wordt, kon de regisseur nog niet te vertellen. 

De verwachting is januari 2021. Maar, zo liet hij weten, het zou óók zomaar eens eerder kunnen zijn.

Het productieteam van BinnensteBuiten heeft Floraliapark beloofd op tijd te laten weten wanneer het Oosterhoutse Floralia Park op de landelijke tv te zien zal zijn. En uiteraard, zo liet Floralia Park ons weten, dan weet Oosterhout het ook!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.