Opening carnavalsseizoen 2021 en onthulling insigne

Vanavond is het nieuwe carnavalsseizoen op alternatieve wijze geopend. Met natuurlijk de onthulling van het nieuwe insigne.

Bijzondere start carnavalsseizoen 2021

Dit jaar geen onthulling op een volle markt, maar volledig digitaal. Middels een prachtig filmpje van Remco de Bont, is het alternatieve carnavalsseizoen op alternatieve wijze gestart. Een carnavalsseizoen, waarin vele tradities dit jaar zullen moeten wijken. Maar niet allemaal….

Traditie aan een touwtje

Want wat dit jaar in ieder geval wel kan: Traditie aan een touwtje! Prins Mienus XIV roept iedereen op om het insigne van 2021 om te hangen en overal met trots te dragen. “Draag hem in de bus, in de supermarkt of in bad, maar draag hem in ieder geval op 1,5 meter afstand.”

Het ontwerp van dit jaar is van Mariëlle Brokx. Een bijzonder en tijdloos insigne waarbij een nar van toen en een prins van nu elkaar begrijpend in de ogen kijken. Een mooie verwijzing naar 66 jaar carnaval en het motto van 2021: “Tis ne Klassieker!”. 

Het insigne is vanaf 17 november a.s. verkrijgbaar bij de Oosterhoutse Feestwinkel en Coiffure Helmut. Zorg dat jij jouw exemplaar snel bemachtigd, want op = op.

Het eerste baksel werd tijdens de live-uitzending van de Grote Kaaiendonkse Elluf Elluf Bingo virtueel uitgereikt aan een echte Kaaiendonkse Carnavalsvierder. Dit keer ging de eer naar Piet Broeders. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.