Grootse start Kaais Alternatief Carnaval

Initiatieven maken Elfde van de Elfde

Dat je carnaval altijd kunt vieren is afgelopen dagen wel bewezen. Door allerlei initiatieven kunnen we terugkijken op een grandioos begin van dit carnavalsseizoen. 

Anders dan  anders, maar ook dat is carnaval.

Na de presentatie van het nieuwe insigne op 11 11 om  19.56 uur op de ORTS heeft KaaisKlompleet de eerste 11 jaarplaatjes en insignes bij leden thuis bezorgd.  Dit met overal een enthousiast ontvangst door, bijna altijd, carnavalesk uitgedoste leden. Overhandiging op afstand, een borrel op de stoep en ondertussen een scheef oog naar de bingo. Het bewijs dat je op veilige afstand en binnen de coronaregels carnaval kunt vieren. Ook tijdens het thuisbezorgen op de zaterdag vaak carnavalesk geklede leden.

Hetzelfde ervaarden de Volledigen die op zaterdag begonnen met het bezoeken van hun leden en Jacco die het nieuwe Kaaiendonkse Wieler Tenue met zijn minibakfiets heeft rondgebracht.

Bingo

Wie had het ooit kunnen denken: heel Kaaiendonk aan de bingo.

Vanaf even voor achten zat heel carnavalvierend Oosterhout aan de ORTS gekluisterd.

Bingokaarten op tafel. De nieuwe Jaonuske gekoeld. En natuurlijk in carnavalspak.

Bijna 1.000 kaarten verkocht voor 2 bingorondes en ondernemers die spontaan op de valreep nog prijzen komen aanbieden.

Een groot compliment aan de Stichting Elluf Elluf Viering die met medewerking van de ORTS op 11 11 deze grootse bingo wist te organiseren en daarmee in heel Kaaiendonk een thuiscarnavalssfeer wist te creëren die zelfs op straat voelbaar was.

Verder waren er tal van initiatieven, zoals Bombast 1884 die op de 11e al vroeg de vlag aan de toren uithingen en het carillon carnavalsmuziek liet spelen.

Kortom, een geslaagde start van een eigenwijs andere carnaval, maar dat is dan ook de essentie van carnaval.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.