Aandacht voor geweld tegen vrouwen en meisjes

Iedereen heeft recht op een veilig thuis. Om aandacht te vragen voor geweld tegen vrouwen en meisjes doet de gemeente mee aan de internationale campagne Orange the World. Het stadhuis kleurde daarom dinsdagavond oranje. Wil je meer weten over de campagne? Kijk op www.orangetheworld.nl.

Maak je je zorgen over iemand of wil je weten wat je kan doen als het thuis niet goed gaat? Neem contact op met Veilig Thuis via 0800-2000 of kijk op www.veiligthuis.nl. De medewerker geeft advies en samen bespreek je wat er moet gebeuren; wat je zelf kan doen en wat Veilig Thuis kan doen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.