Stand Up Comedy in De Schelleboom

Oosterhout Lacht, ook in december

Lachen is gezond. Des te meer een reden om dat samen met andere lachers te doen. Op 6 december kun je dat dus weer gaan doen in De Schelleboom.

Gezellig samen een middagje lachen! Stand Up Comedy heeft Oosterhout veroverd. Aanstormend talent en gevestigde namen, uit binnen- en buitenland. Geef ze een microfoon en de grappen komen in razend tempo voorbij. MC Westsaïd is jullie gastheer bij wie je al moet lachen als hij opkomt. We gaan zeker weer verassen met al het talent dat Nederland rijk is. Lol kun je nooit genoeg hebben!

Coronaproof

Ook de Schelleboom heeft te maken met de maatregelen en daarom zijn er maar dertig kaartjes per voorstelling beschikbaar. Je kunt kiezen tussen de voorstelling van 13:30 en de voorstelling van 15:30. In de Schelleboom is alles gedaan om veilig te lachen.

Mondkapjes bij binnenkomst zijn vanaf 1 december verplicht, maar wanneer u eenmaal lekker zit, mogen ze zeker af. Vooraf reserveren, via de website of telefonisch is wel verplicht, maar kan tot 30 minuten voor de voorstelling. 

Oosterhout Lacht, Open Mic Stand Up Comedy.

Zondag 6 december | entree €10,-

De Schelleboom | Mathildastraat 37a | 0162-437165 (ook voor whatsapp)

kaartjes@deschelleboom.nl | www.deschelleboom.nl/voorstellingen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.