Jonger Oranje Talentendag bij VV Oosterhout

Donderdag 18 februari, in de voorjaarsvakantie, is VV Oosterhout voor het eerst gastheer van een Jonger Oranje Talentendag. Alle jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan deze geweldige voetbaldag. Om het extra leuk te maken zijn er ook scouts van de Eindhovense topclub bij!

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt een groot 4 tegen 4-toernooi gespeeld. Iedereen speelt lekker veel korte partijtjes, ontmoet nieuwe voetbalvriendjes en maakt natuurlijk heel veel plezier. Tijdens het voetballen worden alle deelnemers bekeken en beoordeeld door scouts van de topclub uit Eindhoven. Elke deelnemer krijgt de kans om zijn of haar voetbaldroom waar te maken: gescout worden door de Eindhovenaren en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De scouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘West-Brabant’ in de leeftijdscategorieën Onder 9, Onder 11 en Onder 13. Zij plaatsen zich voor de Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje in het verleden oefenwedstrijden tegen o.a. AZ, Liverpool en Borussia Dortmund.

De Jonger Oranje Talentendag duurt van 9:45 tot 15:00 uur en is voor spelers uit de geboortejaren 2009 t/m 2015. Ook niet-leden van VV Oosterhout mogen meedoen. Deelname kost slechts €26,95, inclusief persoonlijk certificaat en PANNA! magazine. 

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.