Tweede Kamerverkiezingen 2021: stembureauleden gezocht

Op maandag 15 maart, dinsdag 16 maart en woensdag 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. We houden tijdens de verkiezingen rekening met de coronamaatregelen. Zo kunnen alle stemmers veilig hun stem uitbrengen. Als gevolg van deze maatregelen heeft de gemeente veel meer stembureauleden nodig dan bij vorige verkiezingen. Wilt u ons helpen bij de verkiezing als stembureaulid of teller? Dan kunt u een mail sturen naar verkiezingen@oosterhout.nl. Als u wordt ingezet, ontvangt u hiervoor een vergoeding.

Iedereen die 18 jaar of ouder is op 15 maart 2021 kan meedoen. Er wordt van u als stembureaulid verwacht dat u een digitale training volgt.

Stembureauleden starten samen de verkiezingsdag en sluiten ook samen af. De stembureaus zijn voor de stemmers open op maandag 15 en dinsdag 16 maart 2021 van 08.00 tot 18.00 uur en op woensdag 17 maart 2021 van 07.30 tot 21.00 uur. Op 17 maart worden na het sluiten van de stembus alle stemmen geteld. U kunt naar huis als dit klaar is. De verwachting is dat dit rond 23.30 uur is.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.