Drijvende kracht achter de Avondvierdaagse Bert Ariëns overleden

Bert Ariëns, een van de drijvende krachten achter de Oosterhoutse Avondvierdaagse, is op 28 november op 63-jarige leeftijd overleden.

Bert Ariëns

De nabestaanden en het bestuur van Stichting Willem van Duivenvoorde laten weten dat Bert Ariëns op 28 november is overleden. Bert is 63 jaar geworden. Hij was bijna 50 jaar lang een van de drijvende krachten achter de organisatie van de Oosterhoutse Avondvierdaagse. Toen het er in 2018 op leek dat de Oosterhoutse Avondvierdaagse niet meer door zou gaan, werd onder leiding van Bert en zijn vrouw een geheel nieuw bestuur gevormd. Sindsdien hebben zij de organisatie van dit vierdaagse wandelevenement op zich genomen, maar Bert bleef tot het laatste moment betrokken en actief bij de Avondvierdaagse.

Zeer betrokken vrijwilliger

“In Bert verliest de stichting niet alleen haar Erevoorzitter, maar ook een zeer betrokken vrijwilliger. Wij zijn dankbaar voor alles wat hij voor onze stichting en voor Oosterhout heeft gedaan. Wij wensen Addy, Nils en Marjolein sterkte met dit verlies.”, zo laat Stichting Willem van Duivenvoorde weten. Als blijk van waardering voor zijn vele jaren voorzitterschap en voor de vele diensten die hij heeft verricht werd hij eerder al Koninklijk onderscheiden en benoemd tot Erevoorzitter van Stichting Willem van Duivenvoorde. De afscheidsdienst van Bert heeft afgelopen vrijdag wegens corona in besloten kring plaatsgevonden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.