Kids Koning Wintermarkt in plaats van IJsmarkt

De Kids Koning Wintermarkt als alternatief voor de Ijsmarkt krijgt zijn definitieve vorm.

Vanaf vandaag (maandag) wordt er begonnen aan de opbouw van de KidsKoning Wintermarkt.

De “stichting Ijs op de markt” heeft het, door de bijdrage van een aantal  belangrijke sponsors, de ondersteuning van de gemeente Oosterhout en de Oosterhoutse decorbouwer FRAAI, en de financiële en organisatorische ondersteuning van de stichting Bruisende Binnenstad, voor elkaar gekregen om de markt om te gaan toveren tot een geweldige KidsKoning Wintermarkt.

Bombast is gevraagd om de kinderen te vertellen over zijn avonturen. Een viertal grote winterdecors transformeren de markt naar een wintersprookjesmarkt. Alle bomen op en rond de markt zijn inmiddels voorzien van lichtjes. Speciale toegangspoorten leiden je naar de Kids Koning Wintermarkt en als spectaculair middelpunt verrijst er een 11 meter hogebewegende kerstboom. Naast deze enorme eyecatcher komen een 2 tal oversized kerstcadeaus te staan gemaakt door de Oosterhoutse kunstenares Diana Nooten. Deze kerstpakkettenzijn ter promotie van de inzamelingsactie van Stichting Leergeld. 

Kortom een intensieve samenwerking van diverse Oosterhoutse instanties die ervoor zorgt dat er voor alle Oosterhoutse kinderen en hun ouders een geweldige belevenis wordt gecreëerd. De Kids Koning Wintermarkt is van 11 december t/m 4 januari 2021.

Happy Santa Claus in Christmas sleigh in a town. Unusual Christmas 3d illustration. Merry Christmas and a Happy new year concept

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.