Extra opening business Post Oosterhout

Mededeling van extra opening op zaterdag 19 december.

Een aantal pakket ophaal punten in Oosterhout hebben ivm de nieuwe corona maatregelen, besloten ook te sluiten voor het ophalen en wegbrengen van pakketjes zoals o.a. De Bruna Arkendonk en David Telecom in de Arendstraat. Ook zijn mensen massaal uitgeweken naar het internet voor het bestellen van kerstgeschenken en de laatste boodschappen. Dit zijn twee redenen waardoor het bij Business Post Oosterhout extreem druk is deze dagen.

Om op andere dagen extreme drukte zoveel mogelijk te voorkomen en  de klantenaantallen te spreiden, zal  Business Post Oosterhout, Fazantstraat 19, eenmalig op zaterdag 19 december klanten de mogelijkheid geven pakjes op te halen en weg te brengen van 08.00 tot 14.00 uur.

LET OP: pakjes die vrijdag of zaterdag aan huis zijn aangeboden, zijn pas maandag na 16.00 uur bij  Business Post Oosterhout op te halen, DUS NIET ZATERDAG !!

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag 19 dec  open van 08.00 tot 14.00 uur.

Ma 21 dec,  Di 22 dec, en Woe 23 dec open van 08.00 tot 18.30 uur

Donderdag  24 dec Kerstavond van 08.00 tot 16.00 uur

Donderdag 31 dec Oudejaarsavond van 08.00 tot 16.00 uur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.