Freeze: coronaproof activiteiten voor jongeren in Oosterhout

Oosterhoutse jongeren van 12 tot en met 17 jaar kunnen deze kerstvakantie meedoen aan verschillende coronaproof activiteiten. Speciaal voor hen organiseert de gemeente Oosterhout samen met verenigingen, organisaties en vrijwilligers Freeze. Jongeren kunnen bijvoorbeeld FAT-biken, handboogschieten of meedoen met een TikTok-workshop.

Wethouder Robin van der Helm: “Vanaf deze week gaat Nederland in een ‘strenge lockdown’. De strijd tegen het coronavirus vraagt veel van ons allemaal. Dat geldt zeker voor de mensen die getroffen worden door het virus, hun naasten en de mensen in de zorg. Ook van jongeren wordt veel gevraagd. We weten dat juist voor hen sociale contacten belangrijk zijn en dat de maatregelen flink ingrijpen op hun dagelijks leven. Met Freeze bieden we jongeren verschillende leuke activiteiten. Iets wat hen helpt de naleving van de coronamaatregelen vol te houden en zo samen met alle Oosterhouters de coronacrisis te lijf te blijven gaan.”

Programma

Voor Freeze bundelen verenigingen, organisaties en betrokken vrijwilligers in heel Oosterhout hun krachten. Het initiatief komt van de gemeente Oosterhout. JONG en MOOVE coördineren de activiteiten. Meer informatie over het programma staat op inoosterhout.nl. Daar kunnen jongeren zich ook aanmelden voor de activiteiten waaraan ze willen deelnemen.

Meedoen als aanbieder aan Freeze?

Heeft u een coronaproof activiteit voor jongeren in de kerstvakantie? U kunt nog steeds meedoen. Neem contact op met Nienke Heerius (Nienke@mooveoosterhout.nl) of Bibi Schuurs (b.schuurs@oosterhout.nl), of via telefoonnummer 14 0162.  

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.