Kinderinsigne voor de Snotnarren van Kaaiendonk

Helaas zal er in 2021 geen jeugdprins(es) Kaaike & GROOTKindergevolg gekozen worden. Wel komt er een Kinderinsigne voor de Snotnarren van Kaaiendonk.

Net zoals de afgelopen jaren zal het ontwerp door de Snotnarren zelf gemaakt worden. Daarom is OCS de Smulnarren op zoek naar jouw creativiteit om een ontwerp te bedenken.

Zit jij op de basisschool in Kaaiendonk, doe dan mee aan deze ontwerpwedstrijd en bedenk een mooi getekend ontwerp voor het Kinderinsigne 2021. Het is leuk als je het motto ‘Tis ne klassieker!’ erin kunt verwerken, maar dit hoeft zeker niet. Als het maar over carnaval gaat.

Hoe kun je meedoen?

Download het ontwerpformulier via de website van OCS de Smulnarren  (www.smulnarren.nl) en maak een mooi en kleurrijk ontwerp. Je ontwerp moeten wel plat zijn. 3D ontwerpen kunnen we helaas niet omzetten tot een insigne. Let er ook even op dat je al je gegevens invult, want anders kan je helaas niet deelnemen aan de ontwerpwedstrijd.

Stuur daarna jouw ontwerp tot en met 4 januari 2021 digitaal in via kaaike@smulnarren.nl of lever je papieren ontwerp in een envelop in bij een van de volgende inleverpunten:

Slotjes: Slagerij Paul van Gool

Dommelbergen: Albert Heijn Arkendonk

Oosterheide: Albert Heijn Zuiderhout

Prijsuitreiking op 11 januari 2021

Op maandag 11 januari 2021 om 19.00 uur zal het winnend ontwerp bekend gemaakt worden via de sociale media van OCS de Smulnarren.

Het winnende ontwerp zal 1111 keer gemaakt worden. De winnaar krijgt natuurlijk het 1e exemplaar uitgereikt en een hele stapel om uit te delen. De rest zal verdeeld worden onder de Snotnarren van Kaaiendonk. 

Veel succes bij het ontwerpen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.