De BOMBASToofschotel eet je het liefst samen!

Deze kerst gaat anders dan anders worden, maar dat wil niet zeggen dat je niet samen kunt genieten!

De BOMBASToofschotel maak je met gemak voor 6 tot 8 personen en kan dus gemakkelijk in kleine pannekes aan familie, vrienden uitgedeeld worden. Of juist aan die overbuurman die je niet zo goed kent of aan iemand waarvan je weet dat die een warm steuntje in de rug wel kan gebruiken in deze tijd. 

O, en als je de restjes later opwarmt, smaakt ie nóg beter!

Drink er een flesje BOMBAST-bier of iets anders natuurlijk, bij en vier samen een smakelijke kerst om nooit te vergeten!

Het recept voor de BOMBASToofschotel is tijdens de alles onthullende onthulling van BOMBAST in 2016, geïntroduceerd als een van de eerste initiatieven om het verhaal van de oernar BOMBAST kracht bij te zetten in Oosterhout.

Tot in perfectie heeft thuis chef Richard van Rosendaal dit recept samengesteld met de allerlekkerste ingrediënten uit Oosterhout. De belangrijkste bestands delen zijn toch wel het inmiddels roemruchte BOMBAST bier en het schaafsel van de Oosterhoutse kaneelstok.

Eet smakelijk allemaal!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.