Afrekenen met eenzaamheid in Oosterhout dat is ons doel…

Wat zijn deze ‘Met je Hart – kerstlady’s’ van plan? 

In Oosterhout rekenen zij af met Eenzaamheid en dit kunnen ze niet zonder hun onmisbare vrijwilligers, hun Ambassadeurs; burgemeester Mark Buijs, Antoine Trommelen, Eus Roovers, Helmi Huijbregts, de kernteam leden: Desiree Hable, Dianne Knoop, Yvonne Gommers en Lisianne Fennema. 

Het afgelopen rare jaar hebben ze ondanks de corona perikelen op allerlei creatieve manieren getracht in contact te blijven met de Met je Hart -Ouderen.  

En, ja onmisbaar daarbij zijn de vrijwilligers, hun partners en nog veel meer betrokken Oosterhouters! De Met je Hart Kerst-ladys hebben daarom in samenwerking met deze betrokken Oosterhouters een beeldende Met je hart kerstboodschap voor u gemaakt. 

Met grote dank aan de ORTS, nodigen wij u van harte uit voor de première van deze Met je Hart Kerstboodschap op youtube 24 dec om 19:00 uur verder zal deze video uitgezonden worden op : Uitgezonden op ORTS 25 dec 10:00, 14:00, 18:00 uur en 22:00 uur 26 dec 14:00 en 18:00 uur… 

Kijken dus naar deze MET JE HART-KERST BOODSCHAP.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.