Kies je Klassieker!

Hoe toepasselijk is de verkiezing van het beste Klassieke Kaaiendonkse Carnavalslied allertijden in een jaar waar “ ’t is ne klassieker!” het motto is? Heel toepasselijk, en vooral leuk, toch?
En nu het coronavirus ook nog eens roet in het “normale vieren” gooit is de keuze van de beste klassieker via de KRTS (ORTS de kaai lokale omroep) één van die evenementjes die nog wel door kunnen gaan. Neem er maar een lekkere borrel bij, bier mag ook of iets anders, het is jouw feestje.

De 30 genomineerde Kaaiendonkse carnavalsliedjes staan ter beoordeling op de website van de ORTS, https://orts.nl/kiesjeklassieker/ . 
Jij bepaalt welk lied er op nummer 1 gaat komen. Op de website hebben alle 30 genomineerde liedjes een nummer gekregen dus hoef je geen lange titels te typen. Stuur jouw Top 3, of als je er meer werk van wil maken, jouw Top 11,naar het emailadres krts@orts.nl.

De verkiezing is al van start gegaan op de 11e van de 11e en je kunt nog stemmen tot en met 3 februari 2020.
Wordt de winnaar een lied met gevoel, Als Je Lacht Dan Ben Je Mooi of gaat Kaaiendonk voor het hoekige maar oh zo duidelijke Kaai Kaai Kaaiendonk? Een ding is zeker, het is de jouwe, het is de mijne, het is onze Carnaval en wat er bij ons ook ooit gebeuren zal, we vieren altijd Carnaval bij de KRTS.

Tijdens Carnaval laten we op KRTS TV de uiteindelijke uitslag van laagste naar hoogste notering voorbijkomen. De totale KRTS Carnavalsprogrammering kun je vanaf 1 februari terugvinden op https://orts.nl/krts-tv/

De Top 5 tussenstand op 3 januari 2020 was:
 

17d’AskruizenKaaiendonk179
21CV de PierenwaaiersGetvernondeju 4 daoge lang112
38Hofkapel de SmulnarrenAls je lacht dan bende mooi97
420CV de PierenwaaiersWe draaien door92
510CV de PierenwaaiersHé kom op ‘t is Kermis in de stad78

In de facebook groep “KRTS Kaaiendonkse Radio en Tellevisie Saomenwerking” wordt regelmatig de nieuwe tussenstand gepubliceerd. Je moet dan wel lid zijn van deze groep om dat te kunnen volgen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.