KIDS KONING WINTERMARKT Voldoet precies aan de doelstellingen

De Kids Koning Wintermarkt op de Markt in Oosterhout is een succesformule gebleken.

Als alternatief voor de schaatsbaan heeft deze Wintermarkt precies gedaan wat ervan verwacht werd. Geen massa’s mensen tegelijkertijd op de Markt maar wel goed gespreid over de periode van 3 weken. Ook de gekoppelde maatschappelijke actie’s zoals oa de ansichtkaartenactie ingekleurd door de Oosterhoutse basisschoolkinderen en afgeleverd bij de inwoners van Oosterheem vielen in zeer goede aarde. 

De reacties van de bezoekers waren zonder uitzondering zeer lovend. Honderden foto’s zijn er gemaakt en gedeeld op socialmedia. De foto’s met onder andere ‘Groeten uit Oosterhout’ zijn door heel Nederland en zelfs daarbuiten te zien geweest als kerstgroet. Voor wat betreft de Citymarketing ambities van Oosterhout dus in schot in de roos. 

Deze alternatieve opzet, in samenwerking met de binnenstadondernemers, met de bewegende kerstboom, de verschillende winterdecors en de uitgebreide en vernieuwde verlichtte binnenstad maakte van de Oosterhoutse Markt een regionale bezienswaardigheid en heeft daarom ook geleid tot volop inspiratie voor de plannen voor 2021/2022.

Ook hebben, tegen de verwachting in, vele Oosterhoutsebedrijven de Kids Koning Wintermarkt omarmd en financieel of op andere manieren ondersteund.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.