Jelke en Sophie winnaars ontwerpwedstrijd Kinderinsigne 2021

Maandagavond werd bekendgemaakt dat JelkeAkkermans en Sophie Ackermans de winnaars zijn van de ontwerpwedstrijd voor het KaaiendonkseKinderinsigne 2021.

Niet één, maar twee Kinderinsignes!
Helaas wordt er dit jaar geen jeugdprins(es) Kaaike & GROOTKindergevolg gekozen. Toch presenteert OCS De Smulnarren dit jaar een splinternieuw KaaiendonksKinderinsigne. Sterker nog: uit alle inzendingen zijn er twee winnende ontwerpen uitgekozen! Dit jaar worden er dus twee verschillende Kinderinsignes uitgedeeld.

Kinderkopkes Goodiebag
De winnende ontwerpen zijn gemaakt door JelkeAkkermans en Sophie Ackermans. Naast de eeuwige roem krijgen zij een stapel Kinderinsignes om uit te delen onder hun vrienden en vriendinnen. Daarnaast zal het Kaaiendonks Kinderinsigne dit jaar worden uitgedeeld op de basisscholen in de week voor de Carnavalsvakantie en zal er een Kinderinsigne worden toegevoegd aan de speciale Kinderkopkes Goodiebagvoor carnavalsdinsdag. Hoe je deze kunt bemachtigen is te lezen in de Kiekerekie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.